TEKİRDAĞ / ÇORLU - Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bahar Şenliğimizi gerçekleştirdik.

Geleneksel oyunların oynandığı, spor müsabakalarının yapıldığı, Müzik Öğretmenlerimiz Aykut Coşkun, Emre Çiçek ve öğrencilerimizin hazırladığı gençlik konserimizle güzel bir gün geçirdik.

Okul Aile Birliğimizin organize ettiği ÇEDES Projesi kapsamında kardeş okulumuza da destek olabilmek adına öğrenci ve velilerimizin katılımı ile kermes etkiliğimiz de gerçekleştirdik.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Bu okulda hayat var...

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuzda sınıflararası futbol ve voleybol turnuvaları gerçekleştirildi.

Rekabete dayalı çok güzel maçların oynadığı turnuvalarda 12D sınıfı futbolda şampiyon olurken 10E sınıfı voleybolda şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvalarda görev alan Breden Eğitimi Öğretmenlerimiz Ahmet Ertuğrul ile İ.Kartal Fırat'a ve centilmence mücadele eden tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu okulda spor var...

BİLİM İNSANLARI TANITIMI - TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİ PROGRAMI

Okulumuzda Bilim İnsanları Tanıtım etkinliği ve TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Programı düzenlendi.

Etkinlik, bilim insanlarının tanıtımı ile başladı. Daha sonra Tübitak Projesi haırlayan öğrencilerimiz Tübitak, proje hazırlama, proje yazma gibi konularda arkadaşlarını bilgilendirdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen İngilizce Öğretmeni Filiz Özbaş Zorlucan ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bu Okulda Bilim Var.

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi